Суспільство

10 ШКІДЛИВИХ ПОРАД, АБО ЯК ЗІПСУВАТИ СВІЙ АКАУНТ

Є багато порад, як зробити свою бізнес-сторінку в соцмережі кращою. А ми розкажемо, якими діями її можна погубити. Сприймайте ці шкідливі поради як те, що потрібно перестати робити вже зараз!

Готові? Поїхали!

1. Публікуйте все, що вам подобається! Навіщо дотримуватись якоїсь тематики, якщо навкруги стільки всього цікавого? Ваш профіль про догляд за тілом, але ви любите котиків? Не соромтеся, котики ж подобаються усім! А кому не подобаються, той може і потерпіти.

2. Обов’язково ставте КОЖЕН ваш пост на рекламу! Світ повинен бачити, які шикарні у вас дописи!

3. Не обов’язково перевіряти свій текст на помилки. Перечитувати написане — для слабаків.

4. Використовуйте все багатство вашої мови, включно із нецензурною лексикою. Які ще неповнолітні в соцмережах? Нехай уроки вчать!

5. Опускатися до спілкування з підписниками — не ваш рівень. Нехай пишуть що завгодно, ваша справа — показати світові ваш прекрасний товар/ послугу/ блог (потрібне підкреслити), а вони собі там нехай між собою спілкуються.

6. Для затравки можете вкинути гостру тему, наприклад, про політику, релігію чи якусь актуальну і проблемну соціалочку. Активність під постом зросте в рази! Потім, правда, доведеться посидіти невизначений час у блокувані й відпочити від шаленої активності. Досить довго можна відпочивати.

7. Якщо постите відео, покажіть у ньому все! Невдалих кадрів не буває! Нехай вітер дмухає в мікрофон, випадкові люди потрапляють у кадр, зображення на екрані скаче, мов курс долара. Глядачі повинні відчути всю атмосферу, яка була під час зйомки! Монтаж, до речі, теж для слабаків.

8. Шок — це круто! Розкривайте негативні теми, яких усі уникають, викладайте різні фото, які хтось там вважає неестетичними чи відлякуючими. У вас буде сторінка з перчинкою! А куди пішли всі підписники?

9. Кожне своє фото доводьте до ідеалу. «Подовжуйте» ноги, «нарощуйте» вії, можете навіть голову в інший бік «Фотошопом» розвернути, словом, робіть усе, але не показуйте себе справжніми!

10. Якщо знайшли свій вдалий ракурс чи вираз обличчя, користуйтеся ним і тільки ним! І викладайте побільше таких фото, на одному фоловери можуть не роздивитися всю вашу красу. Не забувайте попередній пункт про «Фотошоп».

Сподіваємося, що ви всі зрозуміли, що ці «поради» — лише гумор і такими діями краще не грішити.

А команда агенції «XOXO.SMM» з радістю допоможе вам у веденні вашого бізнесу в соцмережах. Ми надаємо послуги:
— повного ведення профілю (дописи і візуальне оформлення, аналіз статистики, просування постів);
— створення контент-плану;
— онлайн-консультацій;
— розбору профілю та ін.
Наші контакти:
Facebook https://www.facebook.com/XOXOSMM—107208224179685
[email protected] 

*Реклама 

Ще статті по темі

Back to top button