Суспільство

100-річний ювілей відсвяткувала жителька Чернігівщини

1 липня 1923 року в селі Дробишів (Новгород-Сіверська громада) народилися Олена Іванівна Іоськова. Її життєвий шлях — приклад великої сили духу. Про це повідомляють у Новгород-Сіверській міській територіальній громаді.

Пані Олена згадує: «Тут закінчила три класи Дробишівської середньої школи, але не могла продовжувати навчання через скруту в сім’ї, бо було багато дітей. Тому пішла працювати. Спочатку працювала в дитячому садку, потім десять років була телятницею та свинаркою, також варила обіди на полі для комбайнерів. Пізніше працювала в столовій при колгоспі. Працювала тяжко, але чесно, за це і отримувала нагороди».

«Ви пройшли через важкі випробування, стикаючись із холодом, голодом і війною. Але попри все це ви залишилися доброю та чуйною людиною. Ваші сила, мужність і терпіння — джерело натхнення для всіх нас.

Тож прийміть нашу повагу і вдячність за вашу витримку та доброту. Нехай кожен ваш день буде сповнений здоров’я, щастя, тепла родини та близьких людей», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button