Суспільство

11-місячний малюк — наймолодший учасник конкурсу у рамках фестивалю «Чернігівська Січ» (Фото)

Другий рік поспіль у мальовничо-чарівній Качанівці, що на Ічнянщині Чернігівської області, вшановували героїчні звитяги нашого народу, відзначали епохальні віхи української ідентичності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мені шукатимуть скарби Гната Сахновського

Через виявлення обдарованої учнівської молоді, розвиток її творчого потенціалу, якраз виховується повага до державної мови, традицій свого народу та національних героїв. Саме така мета фестивалю «Чернігівська Січ», що відбувся у Качанівці.

У конкурсі «Патріотична пісня» перемогли Владислава Швець із Ніжина та Ольга Сидорчук з Ічнянщини.

У номінації «Патріотична поезія» за перше місце нагороджено киянку Марину Дмитренко, а також Дмитра Дудку, Вікторію Васильєву, Дарину Замурейко, Олександра Щербаня та Олександра Кислих – вихованців Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені М. Заньковецької.

Переможці конкурсу «Парад вишиванок» – Ігор Литвин, Христина Гнатюк і Володимир Палій (м. Галич Івано-Франківської обл.) та Олена Веремієнко з Чернігова. Наймолодший учасник – Максим Куник з Ічні, якому виповнилося одинадцять місяців. А найстаршій учасниці – ічнянці Діні Олексіївні Самойленко – 79 років. У конкурсі «Вишита родина» перемогу святкувала сім’я Франковських-Черненко з Ічні.

Перше місце в творчому конкурсі шкільної молоді «Малюнок та виріб» здобули Вікторія і Антоніна Куліченки з Ічнянської гімназії імені С. Васильченка.

Джерело: Суспільний кореспондент

Ще статті по темі

Back to top button