Суспільство

18 березня депутатів облради скликають на сесію

Відповідно до статей 46, 47, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Чернігівської обласної ради сьомого скликання голова обласної ради Ігор Вдовенко підписав розпорядження «Про скликання двадцять другої сесії обласної ради сьомого скликання».

Пленарне засідання 22-ї сесії обласної ради відбудеться 18 березня 2020 року в залі засідань обласної ради.

Початок об 11.00.

Заплановано розглянути питання:

— Про звіт про виконання обласного бюджету Чернігівської області за 2019 рік.

— Про затвердження звітів про результати моніторингу та з оцінки результативності виконання Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року та Плану заходів з її реалізації за 2019 рік.

— Про затвердження додаткового переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2020 рік.

— Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки.

— Інші питання.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради засідання постійних комісій відбудуться на день раніше — 17 березня — в закріплених за ними приміщеннях обласної ради, розпочавши свою роботу об 11-й годині.

Засідання президії обласної ради відбудеться цього ж дня, 17 березня, в залі президії обласної ради. Початок роботи о 14.00.

Засідання депутатських фракцій та груп планується провести у визначений їх керівниками час у закріплених за фракціями приміщеннях обласної ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button