Суспільство

Поряд з обласною дитячою лікарнею ліквідували велику дорожню проблему (Фото)

У Чернігові за зверненням депутата Чернігівської міської ради від політичної партії «Наш край» Володимира Коваленка відремонтовано ділянку дороги.

Ще навесні до депутата звернулися відвідувачі медзакладів у мікрорайоні обласної дитячої лікарні по вул. Пирогова та обласного шкірно-венерологічного диспансеру по вул. Івана Мазепи.

15300596_1115619215218390_137369120_n

«Провівши огляд цієї частини дороги, констатую, що вона знаходиться в дуже жахливому стані: асфальтобетонне покриття практично відсутнє; тротуарів немає; після дощу стоять величезні глибокі калюжі; автотранспорт їздить по бордюрах; батьки з дітьми змушені йти по ямах або зеленою зоною», — зазначив депутат у зверненні до міської влади.

Та, на жаль, звернення до управління ЖКГ міськради виявилося неефективним, тож довелося звертатися до керівництва Чернігівської ОДА й обласної ради. Як виявилося, дорога перебуває в обласному підпорядкуванні і ремонтувати її за міські кошти неможливо.

У результаті наполегливих дій депутата, керівництво області 23 листопада почало роботи, цього тижня планують їх завершення.

«Тільки настирливість допомагає вирішувати проблеми міста. Депутат, узявши на себе зобов’язання, має доводити розпочаті справи до завершення. Саме до цього прагне політична сила «Наш край», — констатував В.Коваленко.

Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Шось не зрозумило??? Картинка с паганою дорогою одна, а виремонтована зовсим инша! Вищ що и дома переробив, или це брехня якась?

Back to top button