Суспільство

18-річна дівчина з Чернігова потрапила до рейтингу успішних жінок України

Наша землячка Дарина Лазаренко – «Юна Царівна Всесвіту» – увійшла до «Топ-100 Успішних Жінок Києва» і за національним рейтингом – до «Топ-1000 Успішних Жінок України». Дівчину також запросили взяти участь у встановленні національного рекорду України на «Найбільшу кількість успішних жінок в етнопоказі», що відбувся в столиці в замку Радомисль.

Про це повідомляє тижневик «Деснянка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинка виборола перше місце на Всесвітній олімпіаді з ментальної арифметики

Попри свій юний вік, Дарині днями виповнилося 18 років, чернігівка є власницею всеукраїнського глянцевого журналу «Пастьєра», який нагороджений премією «Lucky Ukraine Media Awards» як один із найкращих журналів і партнерських медіа України!

Дівчину запрошують як почесного члена журі конкурсів краси та таланту. Також юна бізнес-леді працює фотомоделлю, вона – обличчя багатьох глянцевих журналів, її фото прикрашають вітрини автосалонів і крамниць. Дарину нагородили премією «Скарб України 2019» і визнано «Обдарованою людиною України 2019», за версією журналу АДМІ. Цьогоріч чернігівка успішно вступила до політехнічного вишу, навчається безкоштовно.

Як розповідає мати Дарини, таким досягненням сприяв ранній розвиток доньки.

«Кожна дитина талановита, тільки цей талант треба побачити та розвинути. Дитинство було дуже творче, насичене виступами. Дарина – володарка понад 100 нагород і титулів, ведуча радіо і телепередач, концертів і фестивалів, актриса театру та кіно, лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів читців. Доня має понад 60 нагород і навіть стала володаркою «Оскара» за читання гуморесок», – зазначила мати Оксана.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button