Суспільство

«3 в 1» від ОРАНТИ – комплексний захист для водіїв

Одна з найстаріших та найдосвідченіших страхових компаній України – ОРАНТА запустила нову пропозицію для автомобілістів. Відтепер кожен водій може мати все і одразу – три страхові поліси в одному!

Якщо ви потрапили у ДТП, винні перед іншими водіями, а ваше авто також потребує ремонту, «3 в 1» від ОРАНТИ вирішить всі ці проблеми і навіть запропонує більше. Сила цього страхового продукту в поєднанні Автоцивілки, КАСКО та страхування здоров’я. Відповідальність перед іншими водіями? Покрито! Ремонт вашого авто? Без проблем! Медична допомога у випадку аварії? Звичайно!

Як це працює і скільки коштує

Завдяки цьому полісу водії отримають повний захист на дорозі. Якщо ви пошкодили чуже авто, ОРАНТА відшкодує збитки. Пошкоджено кілька авто? Не проблема, виплата буде розподілена між усіма постраждалими. Головне — ваше авто також буде відремонтоване, незалежно від того, хто винен у ДТП. І це ще не все. Якщо ви постраждали в аварії, вам буде надана безкоштовна невідкладна медична допомога, включаючи виїзд швидкої допомоги, амбулаторне лікування до 7 днів та стаціонарне лікування до 10 днів.

ОРАНТА пропонує три варіанти програми: S, M та L. Навіть у найпростішому пакеті S ви отримаєте Автоцивілку XL з покриттям до 100 000 грн, КАСКО Лайт на 160 000 грн та страхування здоров’я на 50 000 грн. Вартість такої комплексної пропозиції лише 3 095 грн. Пакет M забезпечить ще більші суми страхування за 5 790 грн, а пакет L за 5 980 грн надає максимальний захист.

І це ще не все! ОРАНТА включає до пакету «3 в 1» послуги дорожнього асистансу. Евакуатор до СТО, запуск двигуна, заміна пошкодженого колеса, консультації при ДТП, виклик поліції, швидкої допомоги, бронювання квитків та готелів – все це доступно цілодобово.

Чому ОРАНТА

Страхова компанія ОРАНТА, заснована ще у 1921 році, має величезний досвід на страховому ринку і обслуговує мільйони клієнтів по всій Україні. Їхній оновлений продукт «Страховка 3 в 1» – це результат цілеспрямованої роботи та прагнення забезпечити максимальним захистом своїх клієнтів. Незалежно від ситуації на дорозі, ви можете бути впевнені, що ОРАНТА завжди поруч та готова взяти на себе фінансові та організаційні питання. Хочете бути впевнені в своєму захисті на дорозі? Оформити «Страховку 3 в 1» дуже просто – зверніться до найближчого офісу ОРАНТА або за телефоном 073 111 81 00

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button