Суспільство

Ніжинська вчителька англійської мови – переможниця конкурсу від Voice Of America Learning English & Goglobal

У листопаді 2023 року організація «Go Camp» спільно з «Voice of America Learning English» організували письменницький конкурс для українських вчителів «Teach Us About Ukraine».
Його мета — розповісти про Україну для якнайбільшої іноземної аудиторії. Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно було написати публіцистичний матеріал англійською мовою, у якому розповісти про улюблене місце, місто або важливі історичні події.

За результатами конкурсу, оголошеними на початку лютого, учителька англійської мови Ніжинської гімназії №3 Шилова Людмила Олександрівна стала однією з переможців. Її робота була особливою, присвяченою ніжинському огірку – символу нашого міста, що вразило експертів «Voice of America». Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

Результатом цієї перемоги стало публікування тексту та детального плану уроку, розробленого разом з авторкою, на сайті VOA Learning English. Це величезний крок, що допоможе мільйонам людей по всьому світу, які вивчають англійську, поглибити свої знання про Україну та місто Ніжин.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button