Суспільство

30 січня депутатів Чернігівської міськради скликають на сесію

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» п’ятдесята сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання відбудеться 30 січня 2020 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7). Відповідне розпорядження підписав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 17 січня.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

1. Про внесення змін та доповнень до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2020 роки.

2. Про орган з питань видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою.

3. Про зміну загальної граничної чисельності працівників та затвердження Положення про управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради в новій редакції.

4. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 29 листопада 2018 року № 36/VII-33 “Про міський бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№ 38/VII-6, № 39/VII – 14, № 40/VII – 8, № 41/VII – 10, № 42/VII – 15, № 43/VII – 8, № 44/VII – 17, № 46/VII – 19, № 48/VII – 21, № 49/VII — 13).

1.5. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 листопада 2019 року № 48/VII-25 “Про міський бюджет м. Чернігова на 2020 рік” зі змінами і доповненнями (№ 49/VII-14).

1.6. Про дострокове припинення повноважень депутата Чернігівської міської ради 7 скликання Заїки Андрія Анатолійовича.

1.7. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, для ведення особистого селянського господарства та для будівництва індивідуальних гаражів.

1.8. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва, для будівництва індивідуальних гаражів та учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

1.9. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

1.10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

1.11. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

1.12. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

1.13. Про депутатські запити.

1.14. Різне.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button