Суспільство

39-й змінив маршрут: колеситиме містом без кінцевої зупинки на Старобілоуській

«Із 2 серпня буде змінено схему руху автобусного маршруту № 39 по м. Чернігову (Олександрівка – вул. Старобілоуська)».

Цю новину було розміщено в автобусах маршруту № 39 від імені КП «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради.

За словами заступника начальника Управління транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради Наталії Сікач, 39-й маршрут тепер не йтиме, як раніше, з вулиці В. Чорновола (Войкова) на вул. Старобілоуську до кінцевої зупинки.

Замість цього він повертатиме з вул. Чорновола на Любецьку, через вулицю Ріпкинську, знову на Старобілоуську через м’ясокомбінат «Ритм», магазин «Шкет», базу «Холодторг» прямо, де на перехресті знову повертатиме на вул. В. Чорновола (Войкова) і повертатиметься назад за маршрутом. Тобто за новим графіком кінцевої зупинки на вул. Старобілоуській у маршруту № 39 не буде.

ЧЕline поцікавився причиною такої зміни маршруту.

«Рішення про зміну маршруту було прийнято 5 травня 2016 року на засіданні координаційної ради з питань організації транспортного забезпечення населення м. Чернігова. Пропозицію щодо зміни схеми маршруту подав керівник КП «Чернігівське тролейбусне управління» Дмитро Лавренюк. Його підтримали члени Ради», — повідомила Наталія Сікач.

Слід зазначити, що вказану Раду очолює заступник мера Олександр Кириченко, а до неї входять представники виконкому, депутати чернігівської міської ради, перевізники та представники громадськості.

Ще статті по темі

Back to top button