Суспільство

Населення області має мільйонні борги за житлово-комунальні послуги

У 2017 році жителями області сплачено за житлово-комунальні послуги 1 286 млн грн (79 % від нарахованих за цей період сум), за електроенергію – 505 млн грн.

Про це ЧЕline повідомили в ГУ статистики в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер обіцяє, що тарифи будуть рости пропорційно

Середні нарахування на одного власника особового рахунку за житлово-комунальні послуги (з урахуванням електроенергії) за рік збільшилися на 31% і становили в грудні 2017 року 984 грн.

На кінець 2017 року населення області заборгувало надавачам послуг за централізоване опалення та гаряче водопостачання 115 млн грн, за газопостачання – 111 млн грн, за електроенергію – 41 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 24 млн грн, за вивезення побутових відходів – 2 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові знову хочуть підвищити тарифи

Борги три місяці і більше за централізоване опалення та гаряче водопостачання мали 37% користувачів, за газопостачання – 28%, за вивезення побутових відходів – 15%, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 10%, за централізоване водопостачання та водовідведення – 7%, за електроенергію – 6%.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. А Ви піднімайте тарифи і населення ще більше скоротить борги!!!!! Все робиться для людей!!!!!!! Україна скоро розвалиться!!!!

  2. Мер обіцяє, що тарифи будуть рости пропорційно!!!!!!!!!!! Супер!!!!!!!! Рости тай рости ще нашими тарифам.

  3. Пенсия 1373 гр квартплата 2900 правительство не знает законы математики .от меньшего нельзя отнять большее

Back to top button