Суспільство

4 логічні підстави вибрати оптичний приціл Discovery

Супутником сучасного мисливця стали високоточні та компактні оптичні приціли. З їх допомогою значно зручніше вистежувати здобич або займатися спортивної стрільбою на далекі відстані. Багато виробників цих приладів створюють унікальні механізми, які допомагають легко визначитися з відхиленнями і коригуваннями під час прицілювання. І особливе місце серед них — за компанією Discovery, прилади якої найпопулярніші у всьому світі.

Ми запитали у представників інтернет-магазину Grandway, чому приціли саме цього бренду користуються високою популярністю. Експерти поділися с нами 4 важливими спостереженнями.

pasted image 0 (1)

 

Великий асортимент

Перш за все виробник Discovery розробив дуже широку лінійку самих різних за призначенням прицілів. Детально з доступним асортиментом можна ознайомитися тут: https://grandway.ua/catalog/optika/pricely/pricely-discovery/, але якщо узагальнити, картина буде такой:

  • є невелика оптика для ППП (пружинно-поршневої пневматики);
  • є тактичні приціли з коригуванням вертикалі, горизонталі і паралаксу;
  • є коліматорні приціли з лазерним підсвічуванням.

pasted image 0 (2)

“Кожен покупець може знайти в асортименті Discovery необхідну саме йому модель прицілу. Для зручності навігації виробник передбачив просту систему маркування, в якій одразу позначається приналежність прицілу до серії ударостійкості, рівню збільшення та діаметру об’єктиву. Уважно вивчивши маркування. можна одразу визначитися з тим, підходить вам приціл, чи ні”, — підкреслили в Grandway.

Доступна ціна

В асортименті виробника можна знайти як доступні моделі, вартістю нижче 1000 грн., так і професійні варіанти більше 12 000 грн. Але це більш специфічні моделі, які не користуються широким попитом. А от масові приціли, які використовують мисливці, можна придбати від 3 до 4 тисяч грн. І ці прилади вже будуть мати:

  • трипозиційне коригування;
  • змінний діапазон збільшення;
  • якісне підсвічування прицільної сітки;
  • захист від віддачі.

pasted image 0 (3)

Надійність

Оптичні приціли Discovery відрізняються високою надійністю і невибагливістю у користуванні. Всі прилади виконані в металевому корпусі з алюмінію, тому навіть під час полювання в лісі, чи під час дощу надійно захищені від пошкодження”, — відзначили фахівці магазину Grandway. Але висока надійність приладів не обмежується лише гарним корпусом.

 

Відгуки багатьох любителів зброї доводять, що оптика Discovery має також надійну:

  • систему введення коригувань;
  • оптику, яка не виходить з ладу навіть на рушницях з великою віддачею;
  • систему кріплення, що дозволяє надійно встановити приціл на будь якій гвинтівці.

 

Уніфікованість

З кріпленнями варто розібратися більш детально. Можливість встановити оптичний приціл на стандартне місце кріплення рушниці чи гвинтівки знімає дуже багато проблем. Бо саме від якісного монтажу залежить точність пострілу, та строк роботи прицілу. Інженери Discovery подбали про те, щоб їх приціли підходили практично до любого типу зброї. Саме тому ця оптика така популярна у широкого кола споживачів.

Ми перерахували головні переваги оптичних прицілів Discovery. Ця визнана експертами техніка служить без нарікань в будь яких умовах. Саме тому, експерти рекомендують її без вагань. Вдалого вибору!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button