Суспільство

41-річна чернігівка керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння

Близько першої години ночі патрульні поліцейські отримали орієнтування, що неподалік міської лікарні №2 рухається автомобіль Hyundai IX35, водій якого може перебувати в стані сп’яніння. За короткий час транспортний засіб виявив один із патрульних екіпажів на вулиці Бєлова та зупинив його. За кермом авто перебувала жінка, як з’ясувалося пізніше, 41-річна чернігівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під кайфом і напідпитку: нетверезі водії продовжують сідати за кермо

Поліцейські повідомили водію причину зупинки. Від самого початку спілкування інспектори звернули увагу на наявні в жінки зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Водійка погодилася пройти огляд у медичному закладі, проте всіляко намагалася затягувати час під різними приводами.

Так само безпосередньо і в наркологічному диспансері водійка робила все, щоб відтермінувати проведення огляду, навіть кілька разів заявляла, що прилад, за допомогою якого лікар проводив тест, несправний. Та врешті-решт огляд жінки-водія був проведений у встановленому порядку. Лікар видав акт із результатом – алкогольне сп’яніння.

За присутності двох свідків патрульні склали на жінку адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль переданий власнику.

Протягом вихідних патрульні виявили та задокументували 5 фактів керування транспортними засобами в стані сп’яніння. Всі складені матеріали направлені до суду.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button