Суспільство

5 ідей для стильної подорожі від Samsonite

Досвід мандрів безцінний. Після кожної подорожі ви повертаєтесь іншим, з новими друзями, ідеями, сподіваннями та мріями. Тут ви знайдете актуальні пропозиції від американського бренду Samsonite, який вже понад 100 років створює надійні валізи та аксесуари для мандрівників. Що цікавого пропонує Самсонайт для тих, хто під час подорожі дотримується власного стилю?

4

Мобільний офіс

Компактна валіза на колесах, що вміщує ноутбук, купу паперів, органайзери, планшети, зарядні пристрої, лазерні указки та прототипі товарів. Красива та ергономічна річ, що підкреслює статус власника. Розрахована на пасажирів бізнес-класу, що мають додаткові переваги з перевезення ручної поклажі на міжнародних рейсах.

5

Валіза-самокат

Перша спільна розробка Samsonite та Micro Mobility. Двоколісна валіза або рюкзак для ноутбука миттю трансформується у самокат. Дуже доречна річ, коли тобі терміново потрібно встигнути на наступний рейс у безмежних просторах мега-аеропортів Стамбула, Сінгапура або Пекіна. Trolley Scooter увійшли в моду та дуже подобаються бізнесменам, студентам, дівчатам та дітлахам.

6

Надійний пластик

До сьогодні частина пасажирів не довіряють пластиковим частинкам валіз. Неякісні вироби не витримують навантаження, розколюються, ламаються. Валізи від Samsonite вироблені з особливих інноваційних матеріалів, що пройшли жорсткі краш-тести:
— пластик витримує холод на висоті 10000 км;
— нову розробку конструкторів переїжджають вантажівки, намагаються зламати машини;
— прототип проходить 50 циклів у центрифузі із металевими та дерев’яними деталями.
Якщо після тортур валіза неушкоджена та не має подряпин – її запускають у масове виробництво.

7

Бьюти-кейси та портпледи

Навіть під час подорожі потрібно бути стильними й красивими. Особливі валізи для косметики надійно зберігають всі жіночі скарби від пошкодження. Портпледи мають спеціальну конструкцією із захисними ременями та відсіками, завдяки яким костюм для презентації або концертні наряди доїдуть на інший континент у бездоганному вигляді.

8

Дитячі валізи

Долучайте малюка до подорожі – хай він сам везе свої речі. Невеличка пластикова валіза-іграшка на 4 колесах надійно складає улюблені іграшки та речі дитини. Одночасно яскрава валіза виконує роль табурета, столу для малювання, самокату та гойдалки. Дітям валізи дуже подобаються – вони не нервують та не заважають батькам під час очікування літака.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button