Суспільство

У РЛП Ялівщина повісять годівнички для птахів

Чернігівщина намагається жити повноцінним життям, наскільки це можливо за нинішніх обставин. Хоча, зрозуміло, що після повномасштабного вторгнення всім стало значно важче. Адже доходи скорочуються, а видатки на військові потреби зростають, що й очевидно. Але навіть за таких обставин проводиться робота, не пов’язана із військовою справою. Зокрема, за можливості, проводять заплановані на 2022 рік природоохоронні, культурно-просвітницькі та наукові роботи у РЛП «Ялівщина».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці можуть самостійно перевірити, чи призначено їм субсидію на оплату ЖКП

«Ми працюємо, як і раніше. Цей тиждень у нас відбувається акція «Допоможи пернатим взимку», тож виготовляємо годівнички для птахів. А завтра будемо їх розміщувати на території Ялівщини.

Також працюємо над підбиттям підсумків нашого року та складатимемо план на майбутній 2023 рік, дотримуючись усіх рекомендацій, які необхідні.

Переважно займаємося своєю рутинною роботою: вивозимо сміття, прибираємо за можливості. Тобто працюємо в звичайному своєму ритмі.

Зрозуміло, що війна внесла корективи в роботу. Це відсутність бюджету на багато запланованих заходів.

А на початку повномасштабного вторгнення ми забороняли відвідувати парк людям. Нині уже, звісно, можна», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Юлія Батура, директор КЗ РЛП «Ялівщина».

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button