Суспільство

5 причин використовувати безлатексні презервативи

Більшість бар’єрних контрацептивів виготовляють з латексу, проте цей матеріал здатний викликати алергію, на яку й так страждають 6% населення планети, більшість — жінки. Тоді як оберігатися людям з такою особливістю? Використовувати безлатексні кондоми. Так-так, вони існують. 

Сумісно з експертами бренду всіх закоханих “Дюрекс”, ми розповімо про їх переваги. Адже є багато причин використовувати ці засоби під час інтиму. Отже.

Найочевидніша причина — алергія на латекс

Власне, безлатексні презервативи це кондоми, виготовлені з вдосконаленого синтетичного латексу — поліізопрену. Цей матеріал не містить білків, що виступають алергенами. На відміну від латексу, виготовленого з каучуку, поліізопрен має лабораторне (штучне) походження. Можна забути про больові відчуття, свербіж та печіння, на які страждають латексні алергіки. 

Ефект “шкіра до шкіри”

У лінійці “Дюрекс” безлатексними є кондоми Real Feel. Вони забезпечують натуральний ефект “скін ту скін”, до якого прагнуть пари. Матеріал з поліізопрену дарує дуже інтимні відчуття для обох партнерів, наче відбувається дотик шкірою, без бар’єра, хоча насправді надійний захист присутній. 

За відгуками користувачів, вони більш м’які та еластичні, ідеальні для чуттєвого сексу. Такий кондом передає тепло ефективніше, ніж виріб з латексу, допомагає наблизитись до повністю природного рівня відчуттів. Не дивно, чому так багато покупців, які не страждають на алергію, використовують презервативи без латексу для поліпшення свого сексуального життя. До того ж вони не мають впізнаваного різкого запаху. 

Сумісні з інтимними змазками

Ці презервативи використовують як і будь-які інші. Якщо ви користуєтеся додатковими вагінальними та масажними гелями на водній чи силіконовій основі, всі вони сумісні з латекс-фрі виробами. Проте масляні засоби використовувати не можна. 

За бажанням, партнери додають змазки з ароматом полуниці чи з ефектом морозного поколювання, або “підкидають дров” гелями, що розігрівають. Мова про нанесення гелю на інтимні зону та поверхню кондому, бо всередині вже є лубрикант на силіконовій основі. 

Надійність на високому рівні

Як і латексні вироби, ці не гарантують 100% захист, проте дають близько 98%. 

“Real Feel протестовані електронікою та пройшли 5 додаткових випробувань на якість”, — стверджують представники “Дюрекс”. 

Засоби захищають від небажаної вагітності, ВІЛ-інфекції та захворювань, що передаються статевим шляхом. Щоб бути впевненим у надійності кондому, потрібно зважати на дату виготовлення, цілісність пакування та правильність одягання.  

Не можна впевнено заявити, які контрацептиви кращі — латексні чи поліізопренові. Про переваги безлатексних ви вже знаєте, проте більш звичні латексні мають не менше плюсів. І відмінностей між ними не дуже багато, тож вони є альтернативою один одному.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button