Суспільство

Зі смаколиками, посвятою в козачата та концертною програмою відсвяткували День села у Пісках (Фото)

4 серпня яскраво та феєрично відзначили День села у Пісках. Програма святкування була насичена різноманітними заходами.

Вранці мешканці села поспішали на спортивні змагання, а потім розпочалося напрочуд колоритне дійство – видовищна програма, яку презентували звитяжні козаки на баских конях.

Не обійшлося і без подарунків, які вручала староста Світлана Левченко. Так, відзначили довгожителів, наймолодших, золоті подружні пари, іменинників та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Линовиця гучно відсвяткувала День селища (Фото)

Потім святкування продовжилися різнобарвною концертною програмою та частуваннями різноманітними смаколиками, яких на  столах було чимало. Це і козацька каша, і канапки з салом та ковбаси, солодкі смаколики та чай тощо.

Родзинкою свята була посвята в козачата. Дітлахи декламували віршові рядки, а потім вимовляли слова клятви, обіцяючи любити, берегти та охороняти рідну Україну. Далі кожен вимовив слова «Обіцяю».

Впродовж кількох годин творчі колективи тішили своїми виступами і дарували гарний настрій всім присутнім. Глядачі насолоджувались феєричними виступами зіркових гостей, яких дуже тепло та з великим захопленням зустріла публіка. Своїми голосами та харизмою артисти завоювали неабияку симпатію глядачів, отримавши море оплесків та посмішок. Присутні на святі спочатку невпевнено підспівували, але потім їх голоси ставали більш чутними та впевненими.

Ще довго у Пісках було чутно гучну музику, пісні, жарти і сміх… Без перебільшення можна сказати, що свято вкотре вдалося, адже святкувати і працювати в Пісках уміють.

Міськрада Бахмач

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button