Суспільство

500 тисяч на дрони захисникам: «Дозорні Півночі» відкрили новий збір

Нещодавно стартував четвертий збір на fhv-дрони в межах проєкту «Дозорні Півночі». Цей проєкт був ініційований благодійним фондом «Волонтери Північ» у грудні минулого року.  За цей час завдяки проєкту вдалося зібрати приблизно 2 млн грн на дрони та придбати 120 «пташок». Також волонтери купили для наших захисників РЕБ-станцію, яку скоро передадуть військовим.

«Ми плануємо закупити 30 дронів та надіслати їх на Харківський напрямок. Для цього нам потрібно зібрати 500 тис. грн. Наразі ми маємо вже більше як 120 тис. грн, оскільки за попередні збори нам вдалося зібрати трохи більше зазначених сум, тому залишки ми спрямували на цей збір», — зазначила в коментарі ЧЕЛАЙН координаторка проєкту «Дозорні Півночі» Вікторія Куспекова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині продовжать «полювання на пластик»

Долучитись до «Дозорних Півночі» може кожен небайдужий. Для цього треба відкрити банку в Монобанку або задонатити на сам збір.

«Головне — бажання та мотивація допомогти, бути корисною для наших воїнів. Треба кожного дня нагадувати людям, що збір триває. Переважна більшість «Дозорних Півночі» — із Чернігова та області, проте є йз інших регіонів», — зазначає Вікторія Куспекова.

Долучитися до «Дозорних Півночі» можна заповнивши анкету за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1selOOqppsDEFfXs8srtgfC5DZVMUanewEmexrzgrHB0/edit

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button