Суспільство

8 предметів, які стануть у пригоді в приватному будинку

На власній ділянці можна розмістити дитячий майданчик, повісити гамак, захований під тінню фруктового саду, побудувати альтанку для приймання гостей. Однак і справ у приватному котеджі вистачає: то труба протікає, то паркан вийшов з ладу, то час змінити доріжку. У статті ми зібрали список корисних речей та гаджетів, які зроблять життя дачників та мешканців власних будинків набагато простішим.

Газонокосарка

За її допомогою можна за лічені хвилини упорядкувати подвір’я, прибравши зайву траву і поекспериментувавши з ландшафтним дизайном. Віддайте перевагу бензиновим моделям: вони витримують тривалі навантаження і справляються з покосом навіть високих чагарників.

Бензопила

Потрібно заготовити дрова для опалення на зиму? Спиляти старе дерево, не пошкодивши кабель та вуличні меблі? Самостійно зробити альтанку з підручних матеріалів? Для цих та подібних завдань передбачені бензопили на Allo за вигідними цінами.

Каркасний басейн

Що може бути краще, ніж поринути у холодну воду в розпал спекотного літа? Виривати яму, зміцнювати фундамент, заливати воду — всі ці труднощі можно викреслити з життя, віддавши перевагу каркасному басейну замість звичайного.

Садовий порохотяг

Проблема жовтневого листя, розкиданого домашніми улюбленцями сміття, покладів талого снігу знайома кожному домовласнику. За допомогою спеціального порохотяга можна здійснити прибирання невеликої прибудинкової або присадибної території без особливого клопоту.

«Розумне» освітлення

Світильники, оснащені чутливими датчиками руху, — чудове рішення для дач та заміських садиб. Завдяки їм не доведеться шукати в темряві вимикач, якщо захочеться вночі насолодитися зоряним небом або подихати свіжим повітрям.

«Розумний» домашній садок

Пристрій з інтелектуальною системою освітлення та автоматичною функцією поливу допомагає вирощувати свіжі, смачні та чисті рослини та квіти цілий рік. Його можна встановити на балконі, щоб насолоджуватися гарним пейзажем день у день.

Садовий тестер

Затяті дачники та поціновувачи натуральних продуктів власного виробництва гідно оцінять прилад, який вимірює рівень нітратів у фруктах та овочах, а також сповіщає про стан радіаційного фону та контролює рівень жорсткості води.

Мангал-барбекю

Використовувати як ємність для приготування м’яса та риби на багатті саморобні конструкції із заліза — поганий тон. Погляньте на зручний мангал з місткими секціями, сіткою для барбекю та підставкою для гриля, за допомогою якого можна створити справжній кулінарний шедевр без зайвого клопоту. Якщо ви хочете порадувати вдалим подарунком друга-дачника або поповнити домашню колекцію корисним господарським інвентарем, зверніть увагу на наведені варіанти. Бажаємо вдалих покупок!

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button