Суспільство

Вертіївська ОТГ придбала шкільний автобус

Наприкінці червня до села Вертіївка приїхав шкільний автобус. «Гостя» зустрічали сільський голова Ігор Мороз, начальник відділу ЖКГ і містобудування Олександр Бородавко та начальник відділу освіти Людмила Савченко.

У Вертіївській ОТГ на сьогодні є один дошкільний навчальний заклад й одна загальноосвітня школа, проте здобуття освіти потребують діти з інших населених пунктів територіальної громади. З метою вирішення цієї проблеми розроблена Програма «Шкільний автобус» на 2016-2017 роки. У першому півріччі це питання вирішувалося шляхом залучення транспортних засобів та укладення договорів із приватними підприємцями.

«Підвозу до навчальних закладів потребують близько п’ятдесяти діток із Малої Кошелівки, Бобрика, Титівок та Лісового. Придбання шкільного автобуса для нас було гострим питанням», – пояснила начальник відділу освіти Людмила Савченко.

Шкільний автобус ATAMAN із двигуном ISUZU було придбано на торгівельному майданчику Prozzoro шляхом відкритих торгів. Вертіївська сільська рада оголосила очікувану вартість майбутнього придбання у 1 млн 685 тис. грн. Заявку на участь у тендері подали два учасники. Переможцем став той учасник, який запропонував на 5 тис. грн менше очікуваної заявником вартості.

16 червня було оголошено повідомлення про намір укласти договір.

Невдовзі буде оформлено всі необхідні документи.

1 вересня школярі та дошкільнята Вертіївської громади на навчання приїдуть у новенькому автобусі.

Джерело: Вертіївська громада

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button