Суспільство

AB InBev Efes Ukraine увійшла до ТОП-50 кращих роботодавців України за версією Delo.ua

Компанія AB InBev Efes Ukraine, частиною якої є Чернігівська та Миколаївська броварні, посіла 27 місце у рейтингу «Найкращі роботодавці України 2024» за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» і порталу Delo.ua.

Щорічно діловий портал Delo.ua проводить ретельну оцінку роботодавців на основі висновків експертного журі та голосування серед читачів. В рамках рейтингу визначаються ТОП-50 компаній-роботодавців, а також оголошуються переможці спеціальних номінацій.

Визнання у рейтингу кращих роботодавців України підтверджує, що для AB InBev Efes Ukraine люди – основна цінність.

“Для наших співробітників ми пропонуємо конкурентоспроможну зарплату та премії. Медичне страхування, страхування життя також є частиною нашого соцпакету, але, звісно ж, це далеко не всі переваги працевлаштування в AB InBev Efes Ukraine. Компанія інвестує в розвиток команди через внутрішню академію, тренінги та спеціальні програми навчання,” — коментує Мар’яна Кошарновська, старша менеджерка з персоналу.

Нагородження відбулось 17 липня на HR WisdomSummit, де старший менеджер з персоналу Мар’яна Кошарновська розповіла про декілька ініціатив компанії, що стосуються підтримки колег в процесі релокації та відшкодування за пошкоджене житло. Більш детально про соціальний пакет компанії та ініціативи з підтримки колег можна почитати у весняномуінтерв’ювиданнюForbes.

Компанія бере участь у соціальних проєктах та підтримує волонтерські ініціативи, за що була визнана одним із переможців у номінації «Співпраця бізнесу та благодійного фонду» в Конкурсі соціальних ініціатив «Відповідальна країна 2.0» за версією видання MMR.

З липня 2023 в компанії діє внутрішня програма реінтеграції. В рамках програми працівники отримують психологічну підтримку та можливість працювати 75% робочого часу при повній оплаті протягом перших двох місяців після демобілізації, а також численні пільги, серед яких: покращена програма медичного страхування, додатковий курс масажів та консультації невролога, а також компенсація курсів у реабілітаційних центрах.

Тож не дивно, що впродовж 2024 року стабільні соціальні гарантії та страхування компанії отримали визнання у номінації Відповідальний роботодавець за версією проєкту Обозреватель, а наша підтримка молодих талантів була відзначена щорічним рейтингом ТОП-25 роботодавців України  за версієюStud-point. В AB InBev Efes Ukraine ми виробляє мов всесвітньо відомі бренди. Ми мріємо про майбутнє, наповнене радісними моментами. Майбутнє, яке підтримує наших людей, наші громади та нашу планету. Ми мріємо створювати інклюзивні команди з людей, які мають різний досвід, навички та походження. Команди, які навчаються, ростуть та адаптуються до нових викликів.  Ми мріємо бути компанією, де кожен та кожна може реалізувати свій потенціал і відчувати себе частиною великої команди.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button