Суспільство

Агенти УУБ проконтролювали передачу реалізованої необробленої деревини покупцеві на Чернігівщині

Українська універсальна біржа не лише проводить відкриті конкурентні торги за напрямком «Необроблена деревина та пиломатеріали», а й контролює процес передачі реалізованого ресурсу новому власнику. Така процедура входить до постторгового сервісу запровадженого на УУБ та значно сприяє виконанню договорів сторонами контракту, адже допомагає уникнути непорозумінь між продавцем та покупцем.

Нещодавно процес контролю відвантаження сировини відбувсяна Чернігівщині, де Філія «Ніжинське лісове господарство» ДП «Ліси України» реалізувала на торгах партію необробленої деревини ТОВ «ВУДЛАЙН ГмбХ».

Представник Агента УУБ та продавця звірили параметри ресурсу – якість, розміри, породу та інші з вказаними в біржовому договорі. Вони відповідали заявленими. Після цього був складений та підписаний Акт огляду товару. Цей договір буде виконано, а необроблена деревина доставлена новому власнику в обумовлені терміни.

«Українська універсальна біржа стежить, щоб придбана необроблена деревина відповідала всім вимогам покупця. Тому ми й здійснюємо контроль відвантаження сировини новому власнику й перевіряємо всі її параметри з зазначеними в документах. Це допомагає уникнути непорозумінь між сторонами. Якщо виникають незначні питання, ми вирішуємо їх на місці. Завдяки контролю передачі реалізованого ресурсу продавцю, рівень виконання договорів на УУБ складає близько 90%», – розповіла Олександра Маляр, фахівець з біржових операцій ТОВ «Чернігівський обласний агропромисловий аукціонний дім» (Агент УУБ).

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button