Суспільство

Агресивний молодик у пошуках коханої переполошив жителів багатоповерхівки

Патрульні затримали хлопця, який перелазив із балкона на балкон та кидав у людей з сьомого поверху палицями і залізяками

Сьогодні, 10 серпня, близько сьомої ранку до поліції надійшла інформація, що на вулиці Рокоссовського невідома особа, яка знаходиться на балконі сьомого поверху, неадекватно поводиться і голосно кричить. За вказаною адресою був направлений один із екіпажів патрульної поліції.

За кілька хвилин патрульні, які прибули на виклик, попросили підкріплення. На місце приїхали ще два екіпажі. В одному з них перебував лейтенант поліції Євгеній Іваненко. Саме він в подальшому вів переговори з агресивним хлопцем.

З’ясувалося, що молодий чоловік (йому близько 20 років) із вікна шостого поверху переліз на сусідський балкон, а потім – на балкон поверхом вище. Там він почав голосно кричати і кидатися вниз усім, що потрапляло під руку на балконі: палками, обрізками металевих труб тощо.

Лейтенант поліції Іваненко, стоячи внизу, розговорив і трохи заспокоїв знервованого хлопця, бо зважаючи на його стан, він би міг стрибнути вниз. За деякий час молодий чоловік дозволив поліцейському підійти ближче і Євгеній разом із колегами піднялися на сьомий поверх. Правоохоронець вийшов на загальний балкон та продовжив розмову, колеги ж залишалися на сходах. Хлопець розповів поліцейському, що розшукує свою дівчину, яку дуже кохає, але не знає, де вона, тож він всюди її шукає.

Якоїсь миті хлопець, який практично заспокоївся, знову став агресивним і почав швидко спускатися балконом із сьомого поверху на шостий та заскочив у квартиру через відчинені балконні двері. Все відбулося просто миттєво. Та хазяйка квартири, не розгубившись, виштовхала його на сходову клітку, де його одразу ж скрутили правоохоронці. 

Агреснивного хлопця, поведінка якого постійно змінювалася, передали медичній бригаді швидкої допомоги, яка вже чекала внизу. Чоловіка в супроводі патрульних доставили до медичного закладу.

Пізніше поліція встановила, що він приходив у гості до знайомих, які живуть на шостому поверсі. Але поспілкуватися з цими людьми одразу на місці й з’ясувати причини такої поведінки їхнього гостя не вдалося, бо дверей квартири ніхто не відчинив.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button