Суспільство

Активістів Чернігівської області запрошують до участі у «відкритому просторі»

Громадська спілка «Громадські ініціативи України» та чернігівський «Освітній центр «Ініціатива» оголошують прийом заявок для участі у відкритому просторі «Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?»

Лідерам громадських організацій, рухів та ініціатив, які працюють у Чернігівській області, пропонують зібратися разом, щоб подумати, що можна робити разом у своїх громадах тепер, коли з’являються нові виклики та нові можливості.

Що можуть робити разом ініціативи у сфері екології, місцевого розвитку, урбаністики, роботи з дітьми та молоддю, соціальні ініціативи, захисту тварин, культурні товариства та товариства національних меншин, а ще багато інших організацій та ініціатив, що працюють на Чернігівщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські активісти затримали п’яного водія

Що в нас спільного, а що відмінного? Чи маємо спільні інтереси? Чи можемо бути корисними одне одному? Які ресурси та можливості ми вже маємо, а яких потребуємо? На ці та багато інших запитань ми будемо говорити впродовж двох днів.

«Відкритий простір» – це не метафора нашої роботи, а форма роботи. Цей формат передбачає багато неформального спілкування. Тож за два дні ми встигнемо поговорити про все, що справді нас хвилює, зокрема про власні приклади успішних і неуспішних випадків взаємодії місцевих ініціатив, наші очікування та побоювання щодо такої взаємодії. Окрема частина нашого відкритого простору буде присвячена обговоренню можливостей для спільної роботи, а також темі наших компетенцій і знань, яких не вистачає для успішної діяльності. Подумаємо і про те, що стримує співпрацю організацій Чернігівщини між собою і якими могли би бути наші спільні проекти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові активісти дізналися, як впливати на формування міського бюджету

Захід відбудеться 29-30 вересня 2018 року в місті Чернігові.

Заявки на участь приймають до 20 вересня – для цього необхідно заповнити невелику анкету онлайн за посиланням http://bit.ly/2NvvJKt

До участі у відкритому просторі запрошують громадські організації, ініціативні групи, які діють на місцевому рівні, активісти Чернігівський області. Організатори забезпечують харчування протягом заходу, а також повернення грошей за квитки та проживання для учасників з інших населених пунктів області (за потреби).

Контактна інформація:

Павло Пущенко (063)4785562

[email protected]

Захід відбудеться в рамках проекту Спілки «Громадські ініціативи України» «Ефективна регіональна модель взаємодії НГО», що фінансується Національним фондом підтримки демократії (NED) та за сприяння Чернігівського центру розвитку місцевого самоврядування.

Ще статті по темі

Back to top button