Суспільство

Активне мережеве обладнання: що вибрати й де купити найкращі пристрої для комп’ютерної мережі?

Облаштування ефективної комп’ютерної мережі можливе за наявності якісних пристроїв, яким насамперед належить пасивне й активне мережне обладнання. Купити в Україні його можна у багатьох торгових точках. Однак найкращий вибір ви знайдете на сайті компанії Comtrade. Тут пропонуються товари від топових торгових марок за вигідними цінами.

Що являє собою активне мережеве обладнання з каталогів найкращих сучасних виробників?

Випуском приладів цього типу займається безліч компаній. Найкращі з них представлені на сайті вказаного вище інтернет-магазину. Активне мережеве обладнання замовити тут можна з гарантією оригінальності. Адже цей продавець співпрацює із виробниками через офіційних дистриб’юторів. Також це дозволяє дотримуватись лояльної цінової політики.

Загальні характеристики 

Важливо, що фахівці цього магазину підбирають міжмережеві екрани, медіаконвертери, мережеві сховища даних, контролери Wi-Fi, комутатори, міжмережеві екрани, Wi-Fi точки доступу, мобільні модеми, роутери та інші прилади з найкращими характеристиками. В результаті вони забезпечують якісне уловлювання сигналу, його трансляцію, обробку технічної інформації, її пересилання, а також розподіл потоків контенту за заданими алгоритмами. Живлення даних пристроїв може здійснюватися від електромережі, або від акумуляторів.

Стисло про дані прилади

На цьому сайті активне мережеве обладнання можна вибрати різних видів. Кожен товар містить коротку змістовну характеристику. Допоможе у процесі вибору також консультація наших спеціалістів. Пропонуємо основні параметри деяких із даних пристроїв:

  • Комутатори. Вони використовуються для перенаправлення контенту між певною кількістю вузлів та ділянок мережі. Можна вибрати комутатор канальний чи мережевий. Надсилання даних відбувається на MAC-адреси. Таким чином забезпечується високий рівень продуктивності та безпеки локальної мережі.
  • Роутери. Вони ще відомі як маршрутизатори. З їх допомогою здійснюється зв’язка локальної мережі дротового чи бездротового типу з виходом до Інтернету. Це може бути маршрутизатор із Wi-Fi або без нього. Перший є саме роутером, а другий використовується для підключення до пристроїв, що застосовуються. Вибрати роутер можна для дому чи професійний.
  • Медіаконвертер. Даний пристрій здійснює перетворення електричних сигналів на оптичні. Насправді це місток, через який проходить трафік. Він не має WEB-інтерфейсу або IP-адреси. На корпусі приладу є вихід для підключення до електромережі, а також мідний порт для приєднання до роутера або комп’ютера та оптичний роз’єм для з’єднання з мережею оператора через оптоволоконну лінію.

Рекомендуємо якісне активне мережеве обладнання купити з доставкою по Україні в інтернет-магазині компанії Comtrade. Це буде вдалий вибір для створення та модернізації продуктивної комп’ютерної мережі.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button