Суспільство

Акція «Армія з народом» стартувала на Чернігівщині (Фото)

З 1 по 10 жовтня, відповідно до рішення Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенанта Валерія Залужного та при підтримці військового комісара Чернігівського обласного ТЦК та СП полковника Олега Гончарука, на Чернігівщині проходитимуть гастролі музик із військової академії м. Одеса.

Перший концерт відбувся 1 жовтня в Бахмачі, в місцевому будинку культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новій військовій установі Чернігівщини призначено першого керівника

Перед виступом оркестру було розгорнуто агітаційні намети і проводилась рекрутингова робота із населенням щодо популяризації військової служби за контрактом за участі особового складу відділень рекрутингу та комплектування ll та lll відділів Ніжинського районного ТЦК та СП. Військові також нагадували юнакам призивного віку про те, що відсьогодні в країні стартувала призовна кампанія та можливі юридичні наслідки за ухилення від проходження строкової військової служби, як це регламентовано Законом України «Про військовий обов’язок та військову службу».

Під час концерту, з нагоди прийдешнього свята – Дня територіальної оборони України, кращим військовозобов’язаним-резервістам за високий професіоналізм, активну громадянську позицію та за постійну готовність стати на захист країни було вручено грамоти від начальника другого відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Чернігівський обласний військовий комісаріат

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button