Суспільство

У новій військовій установі Чернігівщини призначено першого керівника

У нашому регіоні, відповідно до нового адміністративного поділу Чернігівської області та переформатування військових комісаріатів України в територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, нещодавно був створений Чернігівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. До зони відповідальності нової військової структури ввійшли колишні Козелецький, Ріпкинський, Городнянський, Куликівський і Чернігівський райони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи йтимуть до ООС і діджиталізація армії: розпочинається осіння призовна кампанія (Відео)

Сьогодні, 28 вересня, військовий комісар Чернігівського обласного ТЦК та СП полковник Олег Гончарук представив особовому складу обласної установи і Чернігівського районного ТЦК та СП нещодавно призначеного начальника – підполковника Олександра Сапона.

Підполковник Сапон народився в місті Чернігові, закінчив Чернігівський військовий ліцей з посиленою фізичною підготовкою, Полтавський військовий інститут зв’язку та Національний університет оборони України. Учасник бойових дій на сході України. До цього часу очолював одну із військових частин Чернігівського гарнізону.

Відділ морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю

Чернігівського обласного ТЦК та СП

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button