Суспільство

Актуальні навушники Huawei для купівлі у 2021 році

Якщо ви у пошуках класної бездротової гарнітури, то пропонуємо звернути увагу на навушники китайського бренду Huawei. Вони вас приємно здивують якісним звучанням та продуманою до деталей ергономікою. Спеціалісти магазину stylus.ua пропонують підбірку актуальних для купівлі у 2021 році навушників Huawei. Більше асортименту дивіться на сторінці https://stylus.ua/naushniki-i-garnitury/proizvoditel:huawei/.

image1

Huawei FreeBuds Pro

Ціна: 5 506 грн

Бездротові Bluetooth-навушники з системою гібридного шумозаглушення. З ними ви зможете сфокусуватися на музиці, відпочити від активного ритму міста, спокійно перебувати в галасливій обстановці, з комфортом подорожувати. Спеціальна система мікрофонів дозволяє відсікати сторонні шуми з різним ступенем інтенсивності. Freebuds Pro оснащені 11 мм драйверами і мають адаптивний еквалайзер для адаптації звуку. Додаток AI Life допоможе підібрати амбюшури відповідного розміру, а витривала батарея дозволить працювати до 7 годин.

Huawei FreeBuds 3

Ціна: 3 769 грн

HUAWEI FreeBuds 3 підтримують просте інтуїтивне керування: достатньо двічі торкнутися правого навушника, щоб почати або призупинити відтворення, або двічі лівого, щоб активувати активне шумозаглушення. Навушники демонструють потужний бас, швидко з’єднуються с джерелом звуку та відрізняються аеродинамічною конструкцією мікрофону, завдяки чому ефективно заглушується шум вітру і він більше вам не заважатиме при спілкуванні чи прослуховуванні музики.

 

Huawei FreeBuds 3i

Ціна: 2 932 грн

Завдяки ергономічній формі навушники-вкладиші зручно сидять у вухах і стильно виглядають, забезпечуючи повне занурення в світ музики. Зовнішній мікрофон розпізнає і активно заглушує фоновий шум, а внутрішній мікрофон захоплює і заглушує сторонні звуки всередині вуха. HUAWEI FreeBuds 3i синхронізуються з кожним вашим рухом. Відтворення припиняється, коли ви знімаєте навушники, і поновлюється, коли ви знову їх одягаєте.

Замовити вподобану модель можна на сайті stylus.ua.

Ще статті по темі

Back to top button