Суспільство

Алкоголь у крові в 16 разів вищий за норму: на Чернігівщині поліцейські склали чотири протоколи на п’яного водія

Недільного вечора під час патрулювання Михайло-Коцюбинської громади увагу поліцейських привернув чоловік на скутері без мотошолома, який їхав селом із порушенням правил дорожнього руху. На вимогу патрульних зупинитися водій не відреагував.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Поліцейські зупинили скутериста в одному з сільських провулків і зафіксували низку порушень Правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм патрульні помітили в нього ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гранатомети, автомати та гранати: на Чернігівщині поліцейські перекрили канал збуту вогнепальної зброї (Відео)

Огляд у визначеному законом порядку за допомогою приладу «Драгер» засвідчив наявність у крові чоловіка 3,14 проміле алкоголю. Це майже у 16 разів перевищує гранично допустиму межу (0,2 проміле).

Правоохоронці відсторонили правопорушника від керування скутером і склали на нього адміністративні матеріали:

— за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння);

— за частиною 1 статті 122-2 КУпАП (невиконання вимог про зупинку);

— за частиною 2 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування); — за частиною 6 ст. 121 КУпАП (керування незареєстрованим транспортним засобом).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button