Суспільство

Вакханалія в центрі Чернігова: в «стометрівці» почали незаконно шкребти асфальт (Відео, Фото)

У Чернігові сьогодні, 10 червня, розпочали роботи з «реконструкції» дорожнього покриття у сквері, що навпроти приміщення апеляційного суду (так звана «стометрівка»).

9

Екскаватор зчісує ще цілком нормальний асфальт і вантажить розбиті шматки на вантажні автомобілі. Все це вивозять у невідомому напрямку.

3

За словами чернігівського громадського активіста Олександра Гашпара, такі роботи є незаконними, адже ще немає переможця тендеру.

5

Роботи виконує «Укртрансбуд» — будівельна фірма, яку в Чернігові вже називають монополістом.

12

На перебудову «стометрівки» мерія планує витратити близько 6 мільйонів гривень коштів платників податків. Але поки немає переможця тендеру – роботи у сквері заборонені. До того ж, це історична частина міста, тому на цьому місці мають бути проведені археологічні дослідження. Але… Останнім часом команда «демократів» демонструє свій непрофесіоналізм і, м’яко кажучи, чхає на правила та закони.

1

Шукати відповідь на запитання – на підставі яких документів техніка «Укртрансбуду» виконує роботи у сквері, ми пішли до начальника бригади Сергія (прізвище називати не захотів). Подробиці – на відео.

Не на камеру прості робітники розповіли, що безпосередню вказівку на початок робіт давав начальник управління ЖКГ міської ради Ярослав Куц. Звичайно, що і без дозволу міського голови такі речі не вирішувалися б.

Але Ярослав Куц цю інформацію спростовує, мовляв, до реконструкції «стометрівки» немає жодного стосунку, адже замовником виступає УКБ Чернігівської міської ради.

Спостерігаємо яскравий приклад порушення закону і корупційні махінації. Сподіваємося, що даним фактом зацікавляться правоохоронні органи.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Тепер всі будівельні роботи в місті веде атрохабуд

Back to top button