Суспільство

Алкоголь, втеча і хабар: нічні пригоди п’яного водія фури у Чернігові

Вчора, близько 23-ї години, один з екіпажів патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Кільцевій великовантажний автомобіль заблокував в’їзд на автозаправну станцію. Автомобіль смикається то в зад, то вперед і вже ледь не спричинив аварію. Також заявник повідомив, що, на його думку, водій фури п’яний.

Прибувши на місце, патрульні побачили автомобіль Man з напівпричепом, який стояв, наполовину перегодивши в’їзд на АЗС. При цьому напівпричеп частково знаходився на проїжджій частині вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині патрульні допомогли «розігріти» рейсовий мікроавтобус

Під час спілкування з 39-річним водієм ваговоза поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду у встановленому законом порядку водій категорично відмовився. Повторив він свою відмову і за присутності двох свідків.

Почувши, що інспектори складатимуть матеріали про адміністративне правопорушення, водій вирішив від них втекти. Та пробігши кілька метрів, підковзнувся і впав. На щастя, без травм.

Громадянина повернули на місце, де складали адмінпротокол. Проте він не заспокоївся і став пропонувати охоронцям порядку гроші, аби вони його відпустили.

Патрульні одразу повідомили водієві, що пропозиція неправомірної вигоди поліцейському є злочином. Але чоловік і цього разу не заспокоювався та продовжував наполягати на своєму. Якоїсь миті громадянин дістав з кишені гроші і наблизився до патрульних. Після неодноразового попередження припинити свої протиправні дії, на які водій так і не відреагував, на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Обидві спроби громадянина уникнути відповідальності були невдалими. Патрульні склали на нього адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. В подальшому чоловік продовжив спілкуватися вже зі слідчим.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button