Суспільство

Аміна та Алібек – такі рідкісні імена обирають на Городнянщині

За перше півріччя нинішнього року на Городнянщині було зареєстровано народження 60 малюків. Дівчаток народилося більше – їх 31, а хлопчиків – 29.

Найпопулярнішими іменами для юних городнянців стали Анна, Поліна, Вікторія, Вероніка, Ярослав, Олександр, Артем і Богдан. Щодо рідкісних імен, то цьогоріч їх поки що двоє – Аміна та Алібек. Наймолодшій мамі виповнилось 17 років, найстаршій – 40.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook тижневик «Новини Городнянщини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, які жіночі імена найпопулярніші на Чернігівщині серед молодих батьків

Місцевими органами державної реєстрації актів цивільного стану за цей же період було зареєстровано 38 шлюбів. Наймолодшій нареченій – 19 років, нареченому – 20. Найвищий віковий рубіж становив 65 років для нареченої і 66 років – для нареченого.

На жаль, сумна статистика переважає – за цей же термін у районі було зафіксовано 308 смертей. Згідно з чинним законодавством, заява про реєстрацію смерті повинна бути зроблена не пізніше трьох діб від дня смерті або виявлення тіла, а в разі неможливості отримання лікарського свідоцтва чи висновку судово-медичної експертизи, прокурора – не пізніше п’яти діб. Однак від початку року вже трапився 51 випадок державної реєстрації смерті з порушенням строку.

Ще статті по темі

Back to top button