Суспільство

АТБ на чернігівській Бобровиці: чи відновить роботу єдиний у районі мережевий магазин

Магазин торгової мережі «АТБ», розташований в одному з мікрорайонів Чернігова, а саме – на так званій Бобровиці, тривалий час був єдиним мережевим супермаркетом на весь чималий район.

Утім, унаслідок активних бойових дій на території Чернігова та Чернігівської області в лютому-березні 2022 року саме цей магазин був пошкоджений, через що в подальшому тривалий час не працював. 

Протягом останніх кількох місяців 2023 року жителі мікрорайону та й чернігівці загалом звернули увагу, що в приміщенні супермаркету проводяться ремонтні роботи. Подейкували, що вже в 2024 році магазин знову відкриють. 

13 січня 2024 року під час ворожої ракетної атаки силами ППО Чернігівської області було збито одну з ракет, уламки якої впали на території приватної житлової забудови в межах мікрорайону Бобровиця, внаслідок чого був пошкоджений вищезгаданий магазин торговельної мережі «АТБ».

Майже одразу після події в інформаційному просторі Чернігова містяни почали цікавитися подальшою долею єдиного на весь мікрорайон мережевого супермаркету. По коментар про ситуаціюта можливий розвиток подій щодо цього магазину ми звернулисядо представників ТОВ «АТБ-МАРКЕТ»:​

«Наразі магазин мережі «АТБ», що розташований по вулиці Шевченка в Чернігові, законсервований. Компанія чекає на експертні висновки відповідних державних служб», –прокоментували представники ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» для ЧЕЛАЙН. 

Тож фактично про подальшу долю супермаркету АТБ, розташованого по вулиці Шевченка в Чернігові, нічого невідомо. Утім, можливо, після отримання вищезгаданих експертних підсумків керівництво супермаркету розпочне в ньому ремонтні роботи і вже найближчим часом відкриє для відвідувачів.

Адже зараз жителі цього мікрорайону, щоб закупити необхідні продукти,вимушені або виїжджати до центру Чернігова, або ж навідуватися в приватні магазинчики, ціни в яких вищі.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button