НовиниПолітикаСуспільство

Атрошенко, де тепло для дитсадків та шкіл Чернігова?

Заява депутатської фракції «НАШ КРАЙ» Чернігівської міської ради

Фракція «Наш край» вважає неприпустимими дії міської влади та ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗЗБУТ» з відключення шкіл і дошкільних закладів міста від газопостачання. Це безвідповідальна позиція, що суперечить інтересам міської громади.

Внаслідок відключення від газу дитсадка №61 та школи №23 діти лишилися не тільки без тепла, але і без харчування. Крім того, зупинено опалення у трьох бібліотеках. Радикалізм монополіста та бездіяльність міської влади ставить під сумнів їх здатність знаходити із громадою спільну мову.

Наголошуємо, що першопричиною цієї ганебної ситуації у місті є неповоротка й недбала комунальна політика міської влади. Вихователі разом із дітьми стали заручниками нехлюйства команди мера Атрошенка.

Нагадуємо, що першочерговими завданнями мера є забезпечення у місті соціальної стабільності та економічного розвитку. Як свідчить згадана ситуація, наразі у Чернігові не існує ані стабільності, ані розвитку. І це дає підстави надати вкрай негативні оцінки діяльності команди міського голови Владислава Атрошенка.

Вимагаємо від мера негайно вирішити питання із проплатами за спожитий комунальними установами газ. Міська влада має припинити спроби вирішувати власні прорахунки за рахунок чернігівців.

Джерело: facebook

Ще статті по темі

Back to top button