Суспільство

Атрошенко не купуватиме розпіарених тролейбусів у Чернігівського заводу

Попри голослівні обіцянки і піар міської влади, для комфортного пересування чернігівців досі не закупили 10 анонсованих тролейбусів. У мерії запевняють, що ситуація під контролем – 50 мільйонів гривень потраплять у потрібні руки. Мовляв, усі секрети відкриють тільки після завершення тендеру.

За словами начальника «Чернігівського тролейбусного управління» Дмитра Лавренюка, тендер завершується 1 червня. Саме тоді і буде визначений переможець.

Відомо, що участь у тендері беруть кілька заводів, зокрема Дніпропетровський, Чернігівський і білоруський «Белкоммунмаш».

Хоча офіційно про «бажаних» партнерів влада не коментує, але відомо, що міський голова Владислав Атрошенко і його заступник Олександр Кириченко вже побували «в гостях» у білорусів. Також відомо, що білоруси готові продавати своїх «рогатиків» чернігівцям за нижчою ціною, ніж пропонує «Чернігівський автозавод».

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Атрошенко так же как и его бизнес партнер в свое время поддерживает отечественного производителя.. Нет чтобы кипуть у Чернигова и по сути вернуть денег в местный бюджет! Нет! нужно покупать у белоруссов и небось налаживать новые связи для своего бизнеса…

Back to top button