Суспільство

Атрошенко пригрозив звільнити Сахневича

На ранковій нараді у Чернігівській міській раді сьогодні, 12 грудня, міський голова Владислав Атрошенко вилаяв начальника КП “АТП 2528” Леоніда Сахневича за погане прибирання міста від снігу.

“Ще одне таке прибирання і можете шукати нову роботу. Я вночі з вашими людьми, а ви спите. Куц і це також твоя відповідальність”, — зазначив Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. Повністю підтримую мера з цього приводу. У дворах взагалі можна втопиться.

    1. При чому двори до КАТП-2528??? Це територія ЖЕКів. Хоч би трохи розібрались перш, ніж писати.

  2. Как повышать тарифы, то Куц объясняет Атрошенко,что у КП ЖЕК10 сложная территория, а как убирать,то Сахневич
    . Куда идут деньги, по дворам не пройти.

  3. Хоть бы одного показательно уволил… Центральные дороги еще как-то чистятся, а вот во дворах наледь, вода, тихий ужас.

    1. По дворам питання до ЖЕКу, а не до КАТП-2528. У нас ЖЕК-10, вже 2-3 роки чистять відмінно. Сахневич до цього ніякого відношення не має.

  4. А коли міський голова приймав на роботу, то невже не знав, хто такий цей Сахневич. А тепер не треба скаржитися: бачили очі, кого на відповідальну посаду брали — …

    1. Дійсно знав. Такі призначення компрометують і самого мера.

  5. Читач, Ви напевно не дуже уважний читач. Він пригрозив звільнити не за якість, а за те, що його вночі не було на роботі. Так можна звільняти будь-кого і з будь-якого приводу. Мер наче щось гарне і робить, але він трохи несповна розуму. Імпульсивний, неврівноважений, в багатьох питаннях некомпетентний.

Back to top button