Суспільство

Атрошенко відреагував на підвищення вартості проїзду до 6 грн

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко відреагував на повідомлення в ЗМІ про підвищення вартості проїзду до 6 грн.

– Вважаю, що ЗМІ поспішають із висновками, особисто я ще не вивчав цього питання. А Андрій Черненок, мій заступник, мав би спершу зайти до мого кабінету й обговорити це питання, а потім коментувати щось журналістам, – зазначив Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опалювальний сезон у Чернігові може розпочатися вже цієї суботи

Міський голова пообіцяв вивчити питання, однак не сказав жодного слова про те, що він категорично проти запропонованої ціни за проїзд. Більше говорив про нечесну роботу перевізників.

– От я ніколи не повірю, що водії отримують мінімалку. Так є на папері. Але ж насправді вони отримують більше, скажімо, тисяч 10. Маршрутки їздять без валідаторів. А тому рішення про підвищення вартості на проїзд має бути комплексним, – сказав Владислав Атрошенко.

Також мер додав, що розуміє сьогоднішні реалії з підвищенням вартості на пальне загалом.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Да,одобрит,не сомневайтесь… Договоряться …

  2. Водители то водителями,а плюс ещё и аренду какую снимают.Об этом почему-то никто не говорит.

  3. Сміх та й годі. Пока людям нравится когда их имеют их и дальше будут иметь. Во франции молодежи не повысили стипендию все вышли на митинги,через час все было хорошо стипендию повысили. Люди платят значит согласны с ценой.

  4. Слышать про зп у водолей просто смешно. Сомневаюсь что речь идёт о таких суммах. Велосипед наше все с такими ценами на проезд

Back to top button