Суспільство

Аварійне перехрестя: на перетині вулиць Гончої та Полуботка встановлюють світлофор

За дорученням Чернігівського міського голови та за ініціативи чернігівців на перехресті вулиць Гонча та Гетьмана Полуботка встановлюють новий світлофорний об’єкт. Світлофори будуть такі, як на цьогорічних об’єктах капітального будівництва — тобто з новими контролерами та голосовим супроводом.

На цій ділянці дороги досить інтенсивний потік транспорту. Тож встановлення світлофорів дозволить підвищити безпеку руху як пішоходів, так і автомобілів.

Як зазначив начальник КП «Міськсвітло» Вячеслав Николенко, світлофори встановлюються через чималу кількість аварій на цій ділянці дороги. Крім того, дуже часто водії не пропускають пішоходів. Наразі вже встановлені світлофорні опори. Незабаром проводитимуться монтажні роботи. І вже до кінця тижня на цьому перехресті запрацює новий світлофорний об’єкт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові з’явилися кілька нових світлофорів

— Це перехрестя нерівнозначних доріг. Вулиця Гетьмана Полуботка є головною дорогою. З обох боків вулиці Гончої встановлені дорожні знаки «Поступитися дорогою» та «Проїзд без зупинки заборонено». Але водії чомусь вважають вулицю Гончу головною дорогою і не звертають увагу на ці дорожні знаки, — пояснила прес-офіцерка управління патрульної поліції Чернігівської області Ганна Чернявська. Вона також додала, що за офіційною інформацією на цьому перехресті за останній рік сталося 12 аварій.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button