Суспільство

Аварія і нетверезі водії: як минула ніч з п’ятниці на суботу (Фото)

Насиченою на пригоди виявилася минула ніч для патрульних, оскільки правоохоронці виявили аж 6 водіїв, котрі керували своїми автомобілями «під градусом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нетверезий водій запропонував поліцейським 200 євро

Учора, під час патрулювання на вулиці Толстого, екіпаж патрульних помітив автомобіль Ford Mondeo, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Поліцейські зупинили транспортний засіб, під час спілкування з водієм помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі. Результат — 1,41 проміле алкоголю.

Близько першої ночі на проспекті Миру інспектори зупинили автомобіль ВАЗ-211540 під керуванням 57-річного чернігівця. В ході перевірки документів патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат — 1.20 проміле, що в 6 разів перевищує допустиму норму. На водія склали протокол за нетверезе керування.

Виклик про дорожньо-транспортну пригоду надійшов патрульним цієї ночі.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що місцевий мешканець 1980 р.н., керуючи автомобілем KIA Sportage, на вулиці Івана Мазепи не впорався з керуванням і здійснив наїзд на електроопору. Причиною дорожньо-транспортної пригоди став алкоголь, бо при спілкуванні з водієм патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. В медичному закладі підтвердилось, що кермувальник перебуває в стані алкогольного спя’яніння. На порушника склали протоколи за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до скоєння ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У всіх випадках матеріали будуть скеровані до суду для прийняття рішення по справі.

Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button