Суспільство

Авто з США у період сезонного спаду цін на аукціонах

Авто із США в Чернігів у 2023 році можна привезти всього за 2 місяці. Наразі після купівлі авто на аукціоні, машина доставляється в найближчий з 5 портів (Х’юстон, Нью-Джерсі, Флоріда, Каліфорнія, Саванна).
Після процесу фотофіксації в порту, авто завантажується в контейнер та прямує в європейські порти. В основному машини доставляються В Німеччину або Литву. Доставка з США до цих портів триває 30-40 днів в середньому.

Коли авто вивантажується , його далі транспортують в Україну на автовозі або евакуаторі, де авто розмитнюється. Потім авто доставляється в Чернігів, та після ремонту ставиться на облік.
З грудня 2023 по лютий 2024 в США період сезонного зниження цін на авто. Страхові компанії в цей період намагаються максимально швидко продати всі свої авто, і тому ціна продажу може бути в 2 чи 3 рази дешевшою ніж зазвичай.
Для прикладу, електромобіль tesla s 14-15 років в середині року можна було купити за  9000-10500дол, але зараз ціна на ці авто  — 5200-6000дол. Це суттєва економія, враховуючи що на електро авто відсутні ще митні платежі.
Також ціни почали суттєво знижуватися на гібридні, дизельні та бензинові седани і кросовери. Якщо порівнювати різницю в ціні між авто із США та авто на вторинному ринку в Україні, то вона складає близько 30-35%, як зазаначає лідер на ринку з купівлі авто з США https://americanavto.com

Можемо розглянути на прикладі популярного кросовера Audi Q5, авто 18-19 року з США під ключ можна привезти в бюджет 20-22тис, а в Україні аналогічні варіанти стартують від 28-29тис. І це є доволі суттєва економія.
Зараз авто з Америки купють як для особистого користування так і для подальшого перепродажу. Окрім фінансової вигоди є багато інших плюсів:
— прозора історія про кількість влаників, можливі дтп та історію обслугоування;
— можливість купити авто новіше по рокам та в кращій комплектації і при цьому не вийти за рамки бюджету;
— ліквідність авто в Україні;
— швидка доставка.
Можна зробити висновок, що саме зараз найкращий період для купівлі авто з США, оскільки тільки в період сезонного зниження ціни можна купити авто максимально вигідно та дешево. Якщо Вас цікавить вигідно купити авто, можете скористатися каталог авто з Америки з більше 5000 автомобілями або отримати підбір або консультацію за номером +38 (099) 977-97-96 .

І цією можливістю потрібно встигнути скористатися!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button