Суспільство

Автобусний маршрут №35 «ЗАЗ – КСК» отримав перевізника

Для автобусного маршруту громадського транспорту загального користування №35 «ЗАЗ – КСК» у результаті конкурсу, що відбувся в Чернігівській міській раді сьогодні, 19 листопада, визначений постійний перевізник. Ним став ФОП Шкабура. За умовами конкурсу, на цей маршрут він має поставити вісім автобусів середньої місткості (понад 35 пасажирів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вносяться тимчасові зміни в роботу громадського транспорту

До сьогодні цей маршрут «закривав» тимчасовий перевізник. Фактична кількість машин на маршруті була суттєво меншою – 4-6 у будні та ще менше у вихідні, і це менші та менш зручні для пасажирів мікроавтобуси «Рута». Перевізників, готових обслуговувати цей маршрут на постійній основі та відповідно до вимог, досі не було, хоч конкурси на нього протягом року оголошували тричі. Тимчасовий перевізник своєї пропозиції на них не подавав.

Новий перевізник обслуговуватиме маршрут №35 автобусами «Богдан». Перед проведенням конкурсу Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради перевірило та підтвердило наявність цих автобусів і відповідність їх оголошеним вимогам.

Як повідомив під час обговорення конкурсної пропозиції керівник управління Олександр Рижий, ФОП Шкабура вже обслуговує за результатами інших конкурсів два сезонні маршрути – №36 і №22-с. І це поки що єдині маршрути в місті, автобуси на яких уже мають валідатори. За словами перевізника, цими пристроями будуть оснащені й автобуси маршруту №35.

Визначення перевізників для автобусних маршрутів громадського транспорту №18 «Дитячий світ – Дачі (Рудка)» та №47 «Залізничний вокзал – Дачі (Якубівка)», які теж були винесені на конкурс разом із маршрутом №35, не відбулося через відсутність претендентів.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button