Суспільство

Пенсіонерів Сновської громади навчатимуть ефективно користуватися інтернетом

15 жовтня у сновському Територіальному центрі соціального обслуговування проведуть семінар-тренінг «У ногу з прогресом: як користуватися сучасними технологіями», про це йдеться на сайті Сновської місько ради. В межах тренінгу людей похилого віку та представників інших соціально вразливих груп населення знайомитимуть із переліком популярних електронних сервісів, основними правилами користування мережею Інтернет, навчатимуть створювати електронну пошту та користуватися нею. Також учасники навчання дізнаються про корисні сервіси державних органів, платформи для дистанційного навчання та спілкування між собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У коропському клубі «Довголіття» займаються дихальною гімнастикою (Відео)

Пенсіонери навчатимуться в групах до 15 осіб із дотриманням усіх карантинних обмежень і за наявності захисних засобів.

Головна мета семінару-тренінгу – підвищити якість життя людей похилого віку, забезпечити їм доступ до сучасних технологій та адаптувати до технологічних перетворень.

Захід  відбудеться в межах проєкту «Створення простору для відпочинку та підтримки здорового способу життя для соціально вразливих груп населення Сновської ОТГ». Проєкт співфінансується в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ РП.

Чернігівське РВ АМУ

Офіс реформ у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button