Суспільство

Avtopro.ua розповів про переваги безпечної угоди

Намагаючись розширити клієнтську базу, продавці автомобільних запчастин стали частіше пропонувати покупцям кілька варіантів угод. Серед яких замовлення запчастини, її огляд та оплата на пошті або внесення часткової передоплати. У другому варіанті покупцеві гарантовано більш якісне обслуговування та швидка відправка. Маркетплейс Avtopro.ua розповість про переваги подібних угод і про те, як було розв’язано питання їх безпеки.

Як працюють з покупцями

Відвідувачі Avtopro.ua отримують доступ до онлайн-каталогу автомобільних товарів, який включає не тільки великі агрегати та дрібні деталі, а й витратні матеріали – фільтри, оливи і т.п. Цінова різноманітність вражає, а можливість замовлення товару з дому дозволяє економити ще й час. Навіщо відвідувати магазини, якщо все необхідне для ремонту автомобіля можна замовити онлайн? Тут діє функція безпечної угоди, що гарантує збереження коштів, внесених в якості передоплати. Ось як це працює:

  • Покупець починає пошук запчастин за артикулом, назвами або параметрами авто;
  • На сторінці з пошуковою видачею обирає той товар, навпроти якого є символ безпечної угоди;
  • Підтверджує замовлення товару та дізнається суму передоплати.

Передоплата не перевищує вартості доставки автомобільного товару у дві сторони. При цьому маркетплейс гарантує повернення грошей у таких випадках: невідправка деталі продавцем, наявність дефектів, відправка товару, що не відповідає запиту покупця. Сплатити залишок суми можна на пошті після огляду замовлення.

0f6f3606-7a6a-44a1-b1f2-203c8e40df00

Чому це вигідно продавцю

Безпечна угода є саме тією опцією, яка дозволить продавцям знаходити більше нових клієнтів та завойовувати їх довіру. Відвідувачі Avtopro.ua відчувають себе більш захищеними, якщо товар, що їм сподобався, буде замовлений по безпечній угоді. Основні переваги для продавців такі:

  • Доступ до широкої аудиторії;
  • Зручні інструменти для завантаження прайс-листів і подальшої торгівлі;
  • Хороші позиції товарів у пошуковій видачі після підключення безпечної угоди.

Передоплата дозволяє вирішити одну з проблем онлайн-торгівлі, а саме неготовність або небажання покупця забрати своє замовлення в стислі терміни. У крайніх випадках продавець змушений сам оплачувати транспортні витрати. При співпраці з Avtopro.ua подібна проблема не виникне. Розширивши клієнтську базу та наростивши оборот товарів, продавець зможе швидко вивести гроші на рахунок LiqPay. Гроші будуть зберігатися в доларах США, що зменшить вашу залежність від курсу нацвалюти.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button