Суспільство

«Багато захисників поранені, є вбиті»: військовим із Чернігівщини потрібні антидроновий РЕБ і прилад нічного бачення

Кривава війна в Україні триває, і ворог не гребує жодними способами вбити якомога більше українців. Тож наші військові захищають нас, а ми можемо захистити їх.

Дружина військового Світлана Антонова, яка родом із села Кучинівка, а нині живе в Чернігові, разом із донькою Еліною оголосили збір для другої роти 167-го батальйону, де служить їхній чоловік і батько. Бо нашим захисникам дуже потрібні антидроновий РЕБ і прилад нічного бачення.

«Антидроновий РЕБ – це радіоелекронна боротьба, протидія FRN ворожим дронам, які вбивають наших військових. Нині мій чоловік разом із побратимами перебувають на сході і дуже потребують РЕБу. Бо ворожі дрони літають у наших захисників над головами постійно. І серед побратимів чоловіка є, на жаль, багато поранених і вбитих. Тобто ситуація важка і хлопці дуже просять купити їм цей прилад», – зазначає Світлана Антонова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожий ракетний удар по Чернігову: кількість загиблих зросла до 16 людей

Назбирати треба 150 тисяч гривень. За словами Світлани Антонової, сам РЕБ коштує 126 тисяч гривень, але треба буде ще купувати деталі. Також було оголошено, що потрібно придбати прилад нічного бачення, але збір відбувається повільно, то поки не відомо, чи вдасться назбирати на все потрібне.

«Уже скинулися всі близькі, родичі, друзі, співробітники, і на тому збір зупинився. Тому звертаємося до всіх небайдужих із проханням підтримати нашу ініціативу», – просить дружина військового.

Усім охочим долучитися варто переказувати кошти за реквізитами.

Посилання на монобанку

https://send.monobank.ua/jar/3eykdNEX5e

Карта для переказів

5168 7451 5110 3972 Антонова С.П.

Важливо пам’ятати, що війна – це наш спільний біль. І маленьких донатів не бува. Бо важлива кожна гривня! Натомість зволікання вартує життя наших військових, які також чиїсь сини, чоловіки, батьки й брати. 

До речі, чоловік Світлани Антонової служить із перших днів війни. Спочатку був у ТРО, а потім у ЗСУ. Брав участь в обороні Чернігова. Торік був під Бахмутом, а нині – на сході, де дуже гаряче й особливо важко без РЕБу і приладу нічного бачення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button