Суспільство

Без пари і з розбитим серцем: жителька Чернігівщини не знайшла кохання на телешоу «Серця трьох»

Реаліті-шоу «Серця трьох», яке транслювали на одному з центральних телеканалів, добігло кінця. Відповідно, закінчились романтичні історії учасниць, зокрема, 23-річної Вікторії Куровської з села Халявин Чернігівського району.

Землячка зламала всі правила та стереотипи: не дочекавшись закінчення шоу, вийшла заміж. Щоправда, свідоцтва про шлюб так і не отримала.

Обранець Вікторії – Євгеній Гергец, відомий як учасник кулінарного шоу «Майстер Шеф», не встиг оформити офіційне розлучення з першою дружиною.

За його словами, Вікторії не освідчився, бо боявся, що прожене. Натомість пообіцяв якомога швидше владнати всі формальності.

Але все сталося не так, як гадалося. Хлопець почав стрімко змінюватися, причому на гірше. Став неуважним, грубим і дедалі частіше зазирав у чарку.

Він приїхав до Халявина знайомитися з ріднею Віки, але поводився зухвало, ігнорував родичів, принижував обраницю.

Як з’ясувалося, на шоу Євген прийшов, щоб попіаритися, а не за коханням. Тож стосунки у пари не склалися.

Після шоу Вікторія почувалася пригніченою, адже хлопець начхав на її почуття. Вона ні з ким не хотіла розмовляти, а розраду знайшла у своїй маленькій донечці.

Наразі серце Вікторії вільне, хоча вона має шанувальника, який на 8 років старший за неї. Але відповідати на почуття дівчина не квапиться. Мовляв, почала ставитися до стосунків дуже серйозно.

Джерело: тижневик «Гарт»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button