Суспільство

Бійці 54-ої бригади отримають допомогу (Фото)

*Актуально

«НАШ КРАЙ» відправив черговий гуманітарний вантаж із Чернігівщини у зону бойових дій на сході України. Зараз маршрут вантажу, який супроводжує керівник однойменного благодійного фонду Олександр Любарець, пролягає Донецькою областю.

За словами Олександра Любарця, до фонду звернулися бійці 54-ої бригади з проханням про допомогу. Відгукнулися на нього насамперед депутати фракції «Наш край» Чернігівської міської ради, а також інші небайдужі жителі Чернігівщини. Головним благодійником, який надав допомогу у формуванні гуманітарного вантажу в зону АТО, став народний депутат України Валерій Давиденко.

Бійцям відправлено продукти харчування, термобілизну, теплі речі, газові примуси тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» добився надбавок за престижність праці вчителям Чернігова

Як повідомлялося, «НАШ КРАЙ» вже відправляв гуманітарні вантажі у зону АТО у 2016-2017 роках.

Благодійний фонд «НАШ КРАЙ» створений у 2015 році. Фонд допомагає малозабезпеченим верствам населення Чернігівської області: людям похилого віку, пенсіонерам, інвалідам, одиноким, ветеранам, членам їхніх сімей, людям, які потребують лікування та іншим категоріям соціально незахищених осіб. Завдяки співпраці з іноземними партнерами, надана матеріально-технічна допомога понад 10 медичним і соціальним закладам у різних районах Чернігівщини.

Усі, хто хочуть надати допомогу, можуть долучитися до діяльності благодійного фонду «НАШ КРАЙ». Телефон «гарячої лінії» — 0-800-80-11-77.

Прес-служба благодійного фонду «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button