Суспільство

Бійцям із Чернігівщини потрібна автівка для виконання бойових завдань

Кривава війна в Україні триває. Ворог лютує, але наші бійці вибивають його з нашої священної землі. Щоправда, справа ця титанічно важка, тому військові потребують нашої підтримки. Адже внесок в українську Перемогу має зробити кожен із нас.

Штурмова бригада, в якій служать хлопці з Чернігівщини, вже скоро вирушить на гарячий український схід. Для якнайуспішнішого виконання бойових завдань військовим потрібна автівка. Тож Наталія Ниш оголосила збір коштів на цю потребу.

«Збираю гроші для свого чоловіка та його побратимів. Минулого разу оголошували збір на квадрокоптер. Щоправда, тоді 93 тисячі гривень вдалося зібрати швидше. А нині потрібні 150 тисяч гривень», – розповіла Наталія Ниш.

Вона повідомила, що її чоловік Андрій родом із Чернігова, українську землю від ворогів боронить від початку повномасштабного вторгнення, із березня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одні консервують і морозять, інші – ні: чернігівці розповіли, чи роблять запаси ягід і овочів на зиму

«Щойно на Чернігівщину прийшла біда, пішов воювати добровольцем і служить донині. Він уже був на Херсонському напрямку, потім на Донецькому. Нині в них ротація, але скоро знову буде відправка. Аби виконувати бойові завдання, нашим хлопцям потрібен саме пікап. Вже вдалося зібрати 32 тисячі гривень, їх поки замало», – пояснила Наталія.

Збір триває чотири дні, щоправда, протягом перших двох люди донатили гроші активніше.

«У перші дні збирали більше ніж по 10 тисяч гривень. А наступні два дні збір йде туго. Поширюємо інформацію в соцмережах, у різні групи, знайомих і друзів, рідних просимо долучатися. Але ситуація поки що така, яка є», – зауважила Наталія.

Тож жінка просить про допомогу всіх небайдужих. Бо важлива кожна гривня, яка стане внеском у нашу спільну велику Перемогу.

Гроші треба переказувати на картку Наталії Ниш 5375411207351862, або за посиланням на банку https://send.monobank.ua/jar/5mz6hgEYPq

Потрібну суму треба зібрати якомога швидше. І нам усім разом це під силу!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Фото – Наталія Ниш

Ще статті по темі

Back to top button