Суспільство

Біля спортшколи №1 у Чернігові нарешті встановили освітлення

Вчора комунальним підприємством «Міськсвітло» відновлене зовнішнє освітлення біля будівлі комунального позашкільного навчального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» (вул. Захисників України, 3). Тут перепідключили мережі та встановили нові ліхтарі з використанням LED ламп.

— Зовнішнє освітлення територій дитсадків і шкіл підключене до електроживлення від внутрішніх мереж цих закладів. Ці мережі йдуть здебільшого під землею і в багатьох випадках, як і в цьому, вже непридатні через свій вік. Спортшкола — у будівлі колишнього дитсадка. Але зараз повз її територію зробили прохід по мікрорайону (до школи №27), тому ми ліхтарі над ним перепідключили до міських мереж вуличного освітлення, — прокоментував керівник КП «Міськсвітло» В’ячеслав Николенко.

Як відомо, підходи до території спортивної школи були темними. А учні приходять на навчально-тренувальні заняття кожного дня, і освітлення тут пов’язане в тому числі з питанням їх безпеки, особливо взимку. Також були чисельні звернення мешканців прилеглих будинків, які часто проходять повз навчальний заклад.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button