Суспільство

Борис Приходько передав медикам сільських громад Прилуччини засоби боротьби з COVID-19

*Актуально

Укотре в межах власної депутатської програми «Здорова громада», започаткованої у 210-му виборчому окрузі, народний депутат України Борис Приходько передав засоби для боротьби з пандемією COVID-19 в амбулаторії громад Прилуцького району.

Так, за зверненням колективу амбулаторії Линовицької громади Борис Приходько передав для медзакладу експрес-тести на антиген COVID-19. До благодійної допомоги долучився і депутат обласної ради Віталій Лічман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Приходько – у топі нардепів, до яких прислухаються у Верховній Раді

Аделіна Галибаренко, в.о. головної медичної сестри Линовицької амбулаторії: «Ми звернулися до народного депутата Бориса Приходька з проханням допомогти із закупівлею експрес-тестів. Тепер, коли показники пандемії зростають, ці тести нам, сільським медикам, особливо потрібні. Що швидше ми виявимо вірус у пацієнта, то більше шансів його врятувати. Ми вдячні».

Також народний депутат відреагував на прохання медпрацівників Яблунівської амбулаторії сімейної медицини. Для безпечної роботи лікарів депутат передав партію захисних костюмів, респіратори FFP3, одноразові маски та рукавички.

Галина Кощій, медсестра Яблунівської амбулаторії: «Наш колектив вдячний Борису Вікторовичу за допомогу. Звісно, медики – у найбільшій групі ризику, тим паче, зараз, коли ми спостерігаємо збільшення кількості хворих на коронавірус. І нам справді потрібні засоби захисту. Бажаємо депутату всього найкращого та міцного здоров’я».

До речі, минулого тижня за сприяння Бориса Приходька Яблунівська амбулаторія отримала два нові газові котли. Старі вийшли з ладу, тому лікарі були змушені обігріватися електроприладами і вести прийоми в холодних кабінетах. Під час нещодавніх робочих відвідин громади народний депутат дізнався про цю проблему й оперативно посприяв у її вирішенні.

Підтримка галузі медицини 210-го округу, особливо в період пандемії COVID-19, – пріоритет у роботі народного депутата Бориса Приходька. За весь час пандемії він неодноразово допомагав закладам охорони здоров’я Прилуцького, Бобровицького та Козелецького районів засобами захисту для лікарів, медикаментами для пацієнтів, меблями та медобладнанням – для інфекційних відділень.

Валентина Мудра

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button