Суспільство

Борис Приходько – у топі нардепів, до яких прислухаються у Верховній Раді

*Актуально

Народний депутат України від 210-го виборчого округу (м. Прилуки, Прилуцький, Бобровицький і Козелецький райони) Борис Приходько коротко у цифрах відзвітував про свою роботу у 2020 році. Видалася вона ефективною та результативною.

За даними Верховної Ради України, станом на 28 грудня, він є серед тих нардепів, які подали найбільше поправок до законопроектів – 542. Також він серед нардепів, чиїх поправок було враховано найбільше – 264.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турбота про освіту: Борис Приходько передав у заклади освіти 210-го округу ноутбуки для дистанційного навчання

Це означає, зокрема, те, що до думки депутата прислухаються колеги.

Сам Борис Приходько у Facebook написав, що є автором або співавтором 38 законопроєктів, із яких два стали чинними актами; 67 разів відвідував свій 210-й округ на Чернігівщині;  отримав і опрацював понад тисячу звернень від людей. За його словами, більшість проблем, із якими зверталися люди, вдалося вирішити.

«Працюємо далі. На новий парламентський рік маю багато планів та ідей», – підсумував свій насичений рік роботи парламентар.

До речі, окрім Бориса Приходька, жоден із чернігівських нардепів не ввійшов до двадцятки  депутатів, чиїх поправок було найбільше, зокрема і врахованих.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button